Hallituksen asiantuntijajäsenet kiinnostavat taloyhtiöitä – Jani Peltolalle uusia pestejä 2017

Kevään 2017 aikana tiedotusvälineissä on uutisoitu taloyhtiöihin liittyen hallitusammattilaisten käyttämisen hyödyistä. Uutisointi on tuonut kuluneena yhtiökokousaikana aiempaa enemmän tarjouspyyntöjä ja kyselyitä palveluun liityen. Jani Peltola on valittu loppukevään aikana jäseneksi Asunto Oy Alkukuja 2-6:n hallitukseen ja hallituksen puheenjohtajaksi Asunto Oy Tulustie 16 -yhtiöön. Molemmat taloyhtiöt ovat useammasta kiinteistöstä koostuvia rivitaloyhtiöitä, joille kiinteistöalan ammattilaisen antama tuki hallituksen maallikkojäsenille on osakkaiden toiveena kaikille osakkaille yhdenvertaisen hallitustyöskentelyn varmistamiseksi.

Akhan pitämästä asiantuntijareksiteristä saamansa tiedon ansiosta yksi taloyhtiö päätti myös valita Jani Peltola toiminnantarkastajaksi kuluvalle tilikaudelle.